Noniin. Uusi vuosi, puhtaalta pöydältä kaikki. Kaikki Paskat ihmissuhteet ja kaikki on nyt menneen vuoden asioita=).
Pahaahan se tekee kun painokin on taas yli 58 (varmaan lähes 59, en ole käynyt vaa'alla), mutta nyt koitan ottaa rennosti ja lähteä pudottamaan sitä kesään mennessä.

Piti aloittaa herkkulakko, muttei nyt onnistunut. Huomenna aloitan tosissani ja tulen tänne kirjamaan onnistumisiani. Luulen, että menee paremmin kun kirjaan asioitani tänne ylös.

Äsken sorruin suklaaseen ja karkkeihin. Ärsytti kovasti.

Tästä lähin syön päivässä vain kouluruoan ja kotona YHDEN aterian (leipää tai ruokaa tai jotain, ei liian tarkasti määritelty, mutta vain yksi syöntikerta kotona) ja plus tietysti randomit kahvihetket, jolloin en kuitenkaan ota mitään ylimakeaa vaan ihan kahvia.

Huomenna menen koulun jälkeen kokoukseen klo 17:00, joten kokeilen pystynkö olemaan huomisen päivön vain kouluruoalla ja kahvilla. Alan käyttämään kahvia keinona olla syömättä. JA herkut tosiaan on karsittava. Tiedän kyllä että viikonloppuna tulee juotua alkoholia, mutta se ei niin paljon vaikuta tähän. Haluan vain herkut pois. Ja vaalean leivän ja pastan sun muut lihottavat.

Eli: Kesällä painan 54kg, (mielummin alle, mutta korkeintaan 54,5kg)


Kielettyjä ovat (varsinkin viikolla, jos viikonloppuna sorrun, niin en syö sitten mitään muutakun niitä herkkuja):

-Vaalea leipä
-Karkit
-Suklaa
-Keksit ja leivonnaiset
-Pastat ym. lihottava ruoka
-Virvoitusjuomat
-Kaakao/Erikoiset kahvijuomat

Ja muitakin, mutten jaksa luetella. Tässä nyt aluksi tavoitetta. Ratkeamisia tulee varmasti, mutta yritan parhaani. :)

Osalta onnistumistanu rajoittaa myös selittämätön kaipuu läheisyyten. Siis ystäviähän minulla on, oikein rakkaita sellaisia, mutta se jokin puuttuu. Poikaystävä. Tarvitsen sellaista hellyyttä.