En jaksa poistaa vanhoja kirjoituksiani, mutta ne kuuluvat täysin menneeseen enkä ajattele samalla tavalla. Ennen keskityin kirjoituksessani vaan painoangstiin. Se oli teennäistä ja lapsellista. Ajattelen yhä olevani liian painava, mutta aijoin nyt tehdä asialle jotain järkevää, enkä vain valittaa siitä ja olla syömättä ja ahmia. Vuoden ajan valitin, laihduin-lihoin-laihduin vähän ja lihoin taas. Se oli aika raastavaa, mutta nyt on suunta vain kirjaimellisesti alaspäin, ja se on hyvä asia :D Painan nyt noin 61kg, joka on suunnilleen samanveran kuin silloin kun aloitin tämän blogin, eli takaisin lähtöpisteessä. Painoindeksini on 23, ja aion saada sen 20:neen. Eli tavoite painoni on 54kg. Siihen on paljon matkaa, mutta minulla ei ole kiire. Valitsen painonmittauspäiväksi keskiviikon ja tavoitteeni on puoli kiloa vähintään viikossa pois. Eli siis 12viikkoa/6kg. Tietysti nopeampikin vauhti on sallittua :D


Liikunta on vaikea soveltaa aikatauluuni, sillä poikaystäväni asuu 12km päässä, valmennan viisi kertaa viikossa uintiryhmää ja käyn koulua. Yritän parhaani mukaa harrastaa liikuntaa ja käydä itsekin uimassa.

Haluan tiputtaa painoani myös poikaystäväni takia. Hän varmasti pitää minusta tälläisenään, mutta haluan tuntea itseni haluttavaksi. Sitäpaitsi hänen ex-tyttöystävänsä on huomattavasti minua hoikempi ja tunnen itseni varsinaiseksi lehmäksi :D Vaikka tuollainen vertailu on todella hölmöä en mahda asialle mitään.


Huomenna alkaa taas koulu ja olen viikonlopun luultavasti J:n (poikaystäväni) kanssa joten kirjoittelen lisää luultavasti sunnuntaina.