Taas menee päin seiniä ja lujaa. Vedetty on tänään oikein olan takaa taas. Onko motivaatioini liian alhainen, kun näin helposti repsahdan? Kesällä ja syksyllä kaikki oli helpompaa, mutta nyt....

En ole herkkuihin sortunut onneksi, mutta kaikkea muuta taas.
Painoa on varmasti aamulla yli 59kg. Tänä aamuna oli 58.4kg.
En ole edistynyt yhtään tämän blogin aloittamisesta. Pääasia on saada paino 54kg kesäkuuhun mennessä. Siihen on paljon aikaa ja luulisi tuon olevan suht helppoa, mutta ei ole.

Liikaa houkutuksia on kotona, kun asuu vanhempien kanssa. En vietä tarpeeksi aikaa omassa huoneessani, jossa olisin turvassa houkutuksilta. Siihen on pyrittävä.

En uskalla nyt mennä vaa'alle. Aamulla on totuudenhetki.

Tänään jäin niin varmasti plussalle kulutuksissani, että inhottaa oikein. Ja kirottu iltakoulu, aamulla ei ole motivaatiota liikkkua, kun tietää koulun alkavan jo kolmen aikaan ja herää itse vasta puoli kahdeltatoista ja illalla ei ehdi. Sitten on päättänyt ettei kotona syö, mutta äiti tyrkyttää tonnikala-makarooonimössöä, joka on liian hyvää. Ennen kouluunlähtöä söin reilut 400kcal, koulussa noin 300kcal ja kotona ainakin 500kcal. Ja näin myöhään illalla se on liikaa, en enää kuluta ja aamulla paino on paljon. Luultavasti laskemani menivät sitä paitsi pieleen ja söin yhteensä oikeasti n. 1700kcal. En kuitenkaan jaksa veikkailla, kun en ole varma enkä jaksa laskea. Noh... Tällästä tänään.